Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: https://oviman.fi.


Rekisterin ylläpitäjä

Oviman, Ismo Mankonen
Huhtalantie 45, 40530 Jyväskylä
0400 647692
ismo.mankonen@gmail.com

Y-tunnus 1027371-5


Henkilötietojasi vastaanottavat


Säilytän henkilötietojasi:

En säilytä henkilötietojasi pidempään kuin on tarpeellista niiden käyttötarkoitukselle tai kuin sopimus tai laki vaatii.

Sinulla on seuraavat oikeudet:

Huomioithan, että sinulla on ”oikeus tulla unohdetuksi” vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

Yhteydenottolomake

Yhteydenottolomake lähetetään Elementor -lisäosan avulla. Lisäosa tallentaa tiedot lähetetyistä lomakkeista tietokantaan sekä sähköpostiin.  Kerättyä tietoa säilytetään kahden vuoden ajan asiakaspalvelua varten, mutta tietoa ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

 

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston tekstit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

SSL- tai TLS-salaus

Käytämme SSL- tai TLS-salausta turvallisuussyistä ja luottamuksellisten tietojen lähetyksen suojaamiseksi. Luottamuksellisia tietoja ovat esimerkiksi sivuston käyttäjän lähettämät kyselyt. Suojatun yhteyden tunnistaa selaimen osoitekentässä näkyvästä lukkokuvakkeesta ja osoitekentässä olevasta tekstistä, joka muuttuu muodosta ”http://” muotoon ”https://”. Kun SSL- tai TLS-salaus on käytössä, ulkopuoliset tahot eivät voi lukea lähettämiäsi tietoja.