Autotallinovien asennus, huolto ja jälleenmyynti

Hörmann autotallin nosto-ovi -mallisto

Laadukkaat autotallinovet – nopeasti ja vaivattomasti. Tutustu Hörmann autotallinovi mallistoon ja pyydä tarjous!

AUTOTALLIN NOSTO-OVET • autotallin nosto-ovien asennus ja huolto • AUTOTALLIOVIEN LISÄVARUSTEET Ja varaosat

Autotallin nosto-ovet | Oviman

Hörmann autotallin nosto-ovet

Hörmann autotallin nosto-ovet on suunniteltu ja valmistettu Saksassa laadusta tinkimättä. Tarjoamme laajan valikoiman värejä ja pintakuvioita. Hörmann nosto-ovet soveltuvat niin perinteisiin omakotitaloihin kuin myös moderneihin uudisrakennuksiin. Laatu ja turvallisuus ovat Hörmann tuotteissa aina avainasemassa. Kestävä rakenne yhdistettynä Euroopan markkinajohtajan ammattitaitoon tarjoaa sinulle autotallinoven, joka kestää yli sukupolvien.

Suuri etu on, että Hörmann autotallin nosto-ovi voidaan asentaa mihin tahansa autotallin oviaukkoon ja se tarjoaa jopa 14 cm leveämmän aukon tilan kuin pariovet.

Autotallinovi

Hörmann autotallin nosto-ovet

Miksi valita Hörmann autotallin nosto-ovi?

Turvallisuutta sinulle ja perheellesi

Hörmann nosto-ovet on Hörmann-käyttölaitteiden kanssa tarkastettuja ja sertifioituja eurooppalaisen standardin 13241 vaativien turvavaatimusten mukaisesti. Näin perheesi on suojattu kaikissa tilanteissa.

Taatusti pitkäikäinen

Hörmann suunnittelee ja valmistaa itse kaikki olennaiset ovi- ja käyttölaitekomponentit. Pitkäaikaisella testauksella todellisuutta vastaavissa käyttöolosuhteissa varmistetaan tuotteet, jotka täyttävät vaativat Hörmann-laatukriteerit. Tinkimättömän laadunvarmistuksen ansiosta kaikkien Hörmann-nosto-ovien takuu on 10 vuotta, tarkemmat takuuehdot tulevat ovitoimituksen mukana.

Tilaa säästävä avattuna ja turvallinen suljettuna

Autotallien nosto-ovet avautuvat ylöspäin ja sijoittuvat katon alle tilaa säästäen. Rakenteen ansiosta tilaa säästyy sekä autotallista että autotallin edestä.

Älykästä tekniikkaa

Hörmann-avausautomatiikan käyttölaitteet vakuuttavat mukavuudellaan, fiksuilla toiminnoilla ja älykkäällä tekniikalla. Kohdatessaan esteen vakiovarusteena oleva poiskytkentä automatiikka pysäyttää oven luotettavasti ja turvallisesti. Ja pehmeä käynnistys ja pehmeä pysäytys avaavat oven tasaisesti ja hiljaisesti.

EUROOPAN PARAS LAATU EROTTUU JOUKOSTA

Hörmann autotallinovi mallisto

Riippumatta siitä, millaiseen rakennustyyliin etsit autotallin nosto-ovea, Hörmann-valikoimasta löydät varmasti oven, joka sopii sinulle ja taloosi. Tarjolla on niin vaakaurakuviointeja kuin klassisia peilikuvioitakin useilla pintamateriaaleilla, väreillä ja koristekuvioilla, sekä myös massiivipuuovia.

Inspiroidu monipuolisista Hörmann-tuotteista tai yhdistele omien toiveidesi mukainen ovi kätevästi eri vaihtoehdoista.

Autotallinovien jälleenmyynti
L-Sicke-Planar-CH 7016-Matt-deluxe Anthrazitgrau autotallinovi malli

Hörmann RenoMatic

Hörmann RenoMatic -autotallin nosto-ovet tarjoavat kaikki edut  kustannustietoiselle ostajalle sopivaan hintaan. Olemme valinneet suosikkivärit jokaiseen pintakuvioon, jotka saat samaan hintaan kuin valkoisen RenoMatic autotallin nosto-oven. Tällöin sinun ei tarvitse tinkiä väristä hieman arvokkaamman  hinnan vuoksi. Lamellien paksuus on 42 mm. Edulliset vakiokoot, saatavana myös erikoiskokoisena lisämaksusta.

RenoMatic nosto-ovi on miellyttävän hiljainen ja kaikenikäisille turvallinen käyttää. Hyvän lämpöeristyksen ansiosta ovet soveltuvat kaikenlaisiin autotalleihin.

LPU42 Duragrain-autotallinovi malli

Hörmann LPU42

Hörmann LPU42 ovi on valinta, kun kaipaat lisäominaisuuksia autotallinoveltasi. Oveen on mahdollista asentaa käyntiovi tai ikkunoita ja mikä parasta niin sinulla on mahdollista valita vaikka molemmat. Tässä ovessa on myös Hörmann autotallinovien laajin valikoima erilaisia pintakuvioita, vaakauria sekä koko RAL värikartan värivalikoima.

Hörmann LPU42 autotallin nosto-ovi on myös erittäin hiljainen käyttää ja takaa erinomaisen lämmöneristyksen.

Lämmöneritys tulee huomioida silloin, kun autotalli on sijoitettu talon yhteyteen vaikka alakertaan tai autotalli on lämmitetty.

LPU67-Thermo-L-Sicke-autotallinovi

LPU67 Thermo

Hörmann LPU67 Thermo on erittäin energiatehokas autotallin nosto-ovi,  joka tarjoaa erinomaisen lämmönristyksen 67 mm lamellien  ansiosta.

Hörmann LPU67 Thermo autotallin nosto-ovi on paras valinta sinulle, jos autotallisi on yhdistetty suoraan taloosi tai jos käytät autotallia työpaja- tai harrastushuoneena.

RC2-turvavarustus sisältyy vakiona ja lukitsee ovesi automaattisesti ja suojaa sitä auki pakottamiselta. 

Lisätietoja autotallinovi mallistosta

Hörmann esitteet

Löydät alla olevista esitteistä autotallinovien tekniset tiedot sekä lisätietoja ovimallien pintavaihtoehdoista. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Autotallin ovet jokaiseen tarpeeseen

Usein kysyttyä

Se mikä autotallin ovi sopii sinulle ja kotiisi, riippuu täysin siitä, miten haluat käyttää autotalliasi? Millainen tyyli sinulla on talossasi? ja millaiset olosuhteet autotallissasi on sekä sisällä että ulkona? Olemme kokeneet, että monien asiakkaiden on vaikea verrata kaikkia vaihtoehtoja itse, koska autotallinoven ostoa ei tehdä niin usein.

Siksi tarjoamme ilmaisen mittakäynnin, jossa tutkimme autotallin olosuhteet ja sovitamme yhteen toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Yleisesti voidaan kuitenkin sanoa, että asuintalleille on olemassa kolme yleistä autotallin ovityyppiä pariovet, kippiovi ja nosto-ovi.

Suurin osa sekä uusiin että vanhoihin taloihin asennettavista ovista on autotallin nosto-ovia ja usein vaihtuminen pariovista nosto-oviin tarkoittaa, että voimme saada leveämmän kulkuväylän autotalliin.

Autotallin nosto-oven yhteyteen voidaan asentaa avausautomatiikka ja se voidaan avata painikkeella, kaukosäätimellä tai koodilukolla.

Valitsetpa minkä oven tahansa, haluat sen sopivan muuhun talon tyyliin ja ulkoasuun. Kaikista ovityypeistä on saatavana useita eri tyylejä ja materiaaleja ikkuna-, pinta- ja koristeluvaihtoehtoina. Oven väriä valittaessa suosittelemme usein valitsemaan ovelle saman värin kuin talon katolle tai talon ulko-ovelle. Se luo vaikutelman yhtenäisyydestä. Vanhat ovet saattavat olla vaarallisia käyttää ja niiden kunto olisi hyvä tarkistaa useamman kerran vuodessa. Nosto–oven tarkastuksella saat pidennettyä oven käyttöikää ja koko perheen on turvallista käyttää nosto-ovea. Näin vähennät ongelmatilanteita ja varmistat ovesi turvallisen käytön.